Termeni și condiți

Acord de închiriere

Acest „Acord” conține toți termenii și condițiile aplicabile pentru închirierea de produse de la Exit Games prin intermediul site-ului nostru escapeboxtimisoara.ro. Prezentul „Acord” reprezintă contractul electronic dintre Client și Exit Games. Acordul stabilește termenii și condițiile în care clientul ne va furniza informații cu scopul de a închiria unul sau mai multe jocuri („Produsul”) și de a beneficia de servicii auxiliare („Servicii”) din partea Exit Games prin site-ul escapeboxtimisoara.ro.

Bifând „Accept” sau „Rezervă” sau „Trimite comandă”, înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile noastre și devii parte la acest contract, inclusiv Termenii și condițiile pentru utilizarea site-ului și Politica de confidențialitate. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile și orice modificare se va aplica închirierii oricărui produs, după data modificării. De aceea, te rugăm să citești cu atenție prezentul Acord.

Condiții generale

escapeboxtimisoara.ro – aparține SC Exit Games SRL, persoană juridică cu număr de ordine la Registrul Comerțului J35/1720/2014 și cod unic de înregistrare fiscală 333804445, cu punct de lucru la adresa: Timișoara, str. Constantin Brâncoveanu nr. 53 Vânzător – Exit Games SRL prin escapeboxtimisoara.ro Client – orice persoană fizică sau juridică care efectuează o comandă. Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care vizitează site-ul escapeboxtimisoara.ro. Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat/selectat în comandă, care urmează a fi furnizat de către vanzator, clientului. Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și client prin care clientul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa/închiria produse și servicii de pe site și de a efectua plata acestora. Prezentarea produselor Produsele disponibile pentru închiriere sunt prezentate pe site, cu toate informațiile necesare. Dacă totuși există nelămuriri, cereri suplimentare care nu se regăsesc pe pagina de produs, acestea pot fi solicitate pe e-mail la office@escapebox.ro sau prin intermediul Facebook Messenger al Exit Games. Procesul de comanda Pentru procesarea comenzii se apasă butonul de comandă. Se dă click pe jocul ales din LISTA JOCURILOR DISPONIBILE PENTRU ÎNCHIRIERE și se specifică data comenzii/ridicării. Se completează formularul cu datele personale și detaliile comenzii/ridicării. După efectuarea plății se apasă butonul rezervare și comanda devine valabilă.

Prețul închirierii

Prețul închirierii este afișat pe site pentru fiecare produs (joc) în parte pentru o perioadă de 24 de ore. Prețurile prezentate nu conțin TVA, furnizorul nefiind plătitor de TVA. Modalitate de plată

O rezervare a unui produs - pe site, ori in magazin - reprezinta o comandă, indiferent de data la care doriți să utilizați produsul, fiind necesar a face plata.

Livrare. Ridicare.

Vânzătorul nu efectuează livrări, ridicarea produsului comandat făcându-se de către client, la punctul de lucru Exit Games din Timișoara, Str. Brâncoveanu nr. 53, la data și ora stabilite de comun acord. Ridicarea se poate face după rezervarea produsului pe site-ul www.escapeboxtimisoara.ro. În cazul în care doriți să schimbați data sau intervalul ridicării, sunteți rugat să anunțați acest lucru fie prin e-mail, fie prin Facebook Messenger.

Returnare

Returnarea produsului după utilizare se face de către client la punctul de lucru Exit Games din Timișoara, Str. Brâncoveanu nr. 53, la data și ora stabilite de comun acord, dar nu mai târziu de 24 de ore de la data preluării. Pentru fiecare zi de întârziere, se va percepe o taxă de închiriere aferentă. Executarea contractului

Contractul este încheiat la data confirmării comenzii, iar comanda se poate efectua online oricând, alegând ziua închirierii.

Excepții

Pentru motive justificate escapeboxtimisoara.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul clientului/utilizatorului în vederea efectuarii unei comenzi dacă acesta manifestă comportament și limbaj neadecvat, sau are în istoricul comenzilor produse nepreluate și/sau nereturnate.

Denuntarea unilaterala a contractului. Retragerea.

Clientul are dreptul să notifice în scris (prin e-mail la adresa contact@exitgames.ro) comerciantului că renunță la închiriere, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, respectiv încheierea contractului, suma plătită, urmând a fi returnată clientului prin virament bancar. La comandă se poate renunța prin e-mail la adresa: office@escapebox.ro, menționând datele comenzii, respectiv contul bancar la care furnizorul remite banii în termen de 14 zile de la data renunțării.

Daune directe și indirecte

Clientul se obligă să utilizeze produsul în conformitate cu indicațiile și indiciile furnizate de către vânzător. Exit Games nu este răspunzător pentru daune speciale, incidentale, fie directe și/sau indirecte, rezultate din produsele noastre sau legate de acestea. Clientul își asumă responsabilitatea și răspunderea pentru orice daune cauzate de utilizarea produselor în timpul închirierii.

Utilizarea produsului

Clientul își asumă obligația de a folosi produsul cu grijă, conform indicațiilor furnizate de către vânzător, atât pe site, cât și la preluarea produsului, fiind direct responsabil pentru orice pierdere ori distrugere, cauzate de furt, dispariții misterioase, incendiu, sau orice alte cauze, altele decât normale. Dacă clientul returnează un produs mai deteriorat decât presupune normala utilizare, este de acord că orice costuri de reparație să îi fie imputate.

Obligațiile vânzătorului

Exit Games își asumă obligația de a închiria produsele la timpul stabilit în contract, în stare optimă, cu toate piesele incluse și în condiții de maximă siguranță pentru jucători.

Sesizări și reclamații

Orice reclamație sau sesizare referitor la comanda jocurilor se va rezolva în mod amiabil între furnizor și client în urma unei reclamații înaintate către furnizor pe cale electronică /e-mail/ de către client.

Vouchere. Promoții

Exit Games poate pune la dispoziția ultilizatorilor diverse promoții, oferte speciale și/sau vouchere de fidelizare ori cadou.

Comanda voucherelor se poate face online, pe site sau la punctul de lucru Exit games, din str. Brâncoveanu nr. 53, Timișoara și se pot utiliza doar după achitarea contravalorii voucherului respectiv. Promoțiile/voucherele prezente pe site sunt valabile într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil. Valabilitatea promoțiilor nu se poate prelungi. În schimb, valabilitatea voucherelor se poate prelungi cu 2 săptămâni, doar în cazul în care proprietarul își exprimă această dorință în scris, prin e-mail la info@panicroom.ro sau telefonic la 0746 369 057, dar nu mai târziu de 2 zile înainte de expirarea valabilității acestuia.

Voucherele și/sau promoțiile nu se cumulează între ele și nu sunt valabile pentru comenzile/rezervările plasate anterior perioadei de desfășurare a promoțiilor/eliberării voucherelor. Voucherele nu se pot schimba în lei și nu se pot returna.

Utilizarea site-ului

Vizitarea și folosirea acestui site implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite de către deținătorii escapeboxtimisoara.ro, conform prevederilor legale. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a acestui site, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Administratorii acestui site își rezerva dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. În cazul în care utilizatorul nu de acord cu acești termeni și condiții, îl rugăm să nu-l mai acceseze și/sau folosească.

Utilizarea abuzivă – reprezintă utilizarea site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii escapeboxtimisoara.ro Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor și/sau a serviciilor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea escapeboxtimisoara.ro, ele fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Protecția vieții private (Confidențialitate). Prelucrarea datelor cu caracter personal Exit Games SRL respectă dreptul la viață privată al persoanelor care accesează site-ul escapeboxtimisoara.ro, precum și rețetele de socializare aferente (Facebook, Facebook Messenger, Instagram și Youtube), această politică de confidențialitate fiind elaborată conform dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare „GDPR”).

Exit Games are obligația de a prelucra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de utilizatori/clienți, informațiile referitoare la numele și prenumele, telefon, adresa (domiciliu/reședința), e-mail vor fi înregistrate în baza noastră de date doar în/cu scopul finalizarii, trimiterii și facturarii produselor și serviciilor comandate sau în/cu scopul clarificării anumitor aspecte organizatorice cu privire la comenzile efectuate sau pentru trimiterea e-mailurilor de reamintire cu privire la data, ora și suma de plată pentru fiecare comandă.

Transferul datelor cu caracter personal

Exit Games se asigură că aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite în alte scopuri decât cele normale și garantează că datele personale nu vor fi divulgate unei societăți comerciale sau organizații terțe, care intenționează să le folosească în scopuri de marketing direct.

Dezvăluirea informațiilor personale ale utilizatorilor/clienților se va face doar în cazul în care este solicitată prin lege, sau în cazul în care, o astfel de acţiune este în mod rezonabil necesară pentru conformarea unor procedurilor legale, pentru a răspunde oricăror solicitări și pretenții, sau a proteja siguranța sau drepturile Exit Games SRL, ale clienților săi, ori ale publicului în general. Exit Games nu transferă datele cu caracter personal ale persoanelor vizate în afara Spațiului Economic European.

Securitatea datelor

Exit Games ia toate măsurile organizatorice și tehnice necesare pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor personale ale utilizatorilor și clienților colectate de pe site și prin intermediul paginilor de socializare aferente, inclusiv în cazul categoriilor speciale de date cu caracter personal.

Aceste eforturi includ, dar nu sunt neapărat limitate la:

stocarea informațiilor personale în medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public și care sunt accesibile numai angajaților sau contractorilor autorizați Exit Games; utilizarea tehnicii de protecție împotriva atacurilor Distributed Denial of Service (DDoS) verificarea identității utilizatorilor site-ului înregistrați înainte de a putea accesa informațiile lor personale.

Exit Games a luat măsuri care să facă operaționale drepturile conferite de noua legislație GDPR: drepturile de acces, opoziție, retragere consimțământ, ștergere, restricționarea prelucrării, rectificare, portabilitate. Pentru orice cerere pe această temă clientul este rugat să trimită un mesaj pe e-mail la office@escapebox.ro sau contact@exitgames.ro, pentru a i se îndeplini cererea în cel mai scurt timp posibil. Colectarea automată de date cu caracter non-personal (COOKIES)

În unele cazuri, este posibil ca escapeboxtimisoara.ro să colecteze informații cu caracter non-personal despre utilizatori/clienți. Exemple de informații de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit și numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la site. În timpul vizionarii site-ul va putea stoca anumite informații despre utilizator/client. Aceste informații vor fi sub forma unui fișier „Cookie” sau a unui fișier similar. Cu cele mai multe browsere de Internet se pot șterge sau bloca fișierele „Cookies” sau se poate primi o atenționare înaintea primirii unui astfel de fișier. Exit Games recomandă utilizatorilor/clienților să consulte instrucțiunile browser-ului sau fișierul de ajutor pentru a afla mai multe informații despre aceste funcții.

Pentru orice întrebări, reclamații, sau comentarii cu privire la acordul de închiriere, la această politică de confidențialitate sau la practicile de colectare a informațiilor, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail office@escapebox.ro sau telefonic (004 0747 789 245).